Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών στην Πρέβεζα.

Η Πρέβεζα προσφέρεται για ενοικίαση σκαφών και λόγω θέσης αποτελεί ένα ιδανικό λιμάνι για το Ιόνιο. Τοποθετημένη στην αρχή του Αμβρακικού κόλπου η Πρέβεζα είναι μια σύγχρονη πόλη της Ηπείρου και κόμβος μεταξύ της δυτικής ακτογραμμής της χώρας και των περιοχών της Στεραιάς Ελλάδας και τις Πελοποννήσου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Άκτιο με την μαρίνα Κλεοπάτρα, το αεροδρόμιο του Ακτίου και η Λευκάδα, ένα από τα επτά μεγάλα νησιά του Ιονίου με την μοναδική πρωτοτυπία να συνδέεται με την ηπειρωτική ακτή με μια πλωτή γέφυρα μερικών μόλις μέτρων.

Γιατί η ενοικίαση σκάφους στην Πρέβεζα είναι μια άριστη επιλογή.

Η μαρίνα της Πρέβεζας διαθέτει 300 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 45 μέτρα. Επιπλέον 100 θέσεις ελλιμενισμού βρίσκονται στην μαρίνα Κλεοπάτρα με την μεγαλύτερη έκταση διαχείμανσης 1000 περίπου σκαφών. Πολλά σκάφη ιδιωτών παρέχονται για ενοικίαση με ή χωρίς πλήρωμα εφόσον υπάρχει δίπλωμα. Στην TimeToSail επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες σκαφών που διατηρούν σε άριστη κατάσταση τα σκάφη τους, είναι φιλόξενοι, φιλικοί και έμπειροι επαγγελματίες. Τα σκάφη που προτείνουμε για ενοικίαση στην Πρέβεζα θα σας ταξιδέψουν στις ονειρικές παραλίες του Ιονίου και θα σας προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα και συμπεριλάβετε κάποιες ημέρες για ενοικίαση σκάφους από την Πρέβεζα που μπορεί να γίνει η βάση σας. Το αεροδρόμιο του Ακτίου απέχει μόλις επτά χιλιόμετρα από την μαρίνα Πρεβέζης και από εκεί το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου σας περιμένει για να το εξερευνήσετε.

Ενοικίαση σκάφους από την Πρέβεζα, γιατί συμφέρει.

Η Πρέβεζα είναι μια ιστορική πόλη και λιμάνι της Ηπείρου. Με την ολοκλήρωση της Ιονίας οδού η πόλη απέκτησε εύκολη και γρήγορη οδική πρόσβαση σε όλη την δυτική Ελλάδα καθώς και σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως αυτά των Ιωαννίνων και της Πάτρας.

Η ενοικίαση σκάφους από την Πρέβεζα συμφέρει για δύο πολύ βασικούς λόγους, τις τιμές και τις αποστάσεις. Η περιοχή προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σε πολύ ικανοποιητικές τιμές.

Δείτε τις αποστάσεις της Μαρίνας Πρέβεζας από δημοφιλή λιμάνια του Ιονίου:

  • Μαρίνα Γουβιάς στην Κέρκυρα (56νμ)
  • Μαρίνα Γάιου στους Παξούς (36νμ)
  • Μαρίνα Νυδρί στην Λευκάδα (27νμ)
  • Μαρίνα Φισκάρδου στην Κεφαλονιά (35νμ)
  • Μαρίνα Αργοστολίου στην Κεφαλονιά (49νμ)
  • Μαρίνα Ιθάκης (45νμ)
  • Λιμάνι Ζακύνθου (84νμ)
  • Λιμάνι Πάργας (28νμ)
  • Μαρίνα Σύβοτα (39νμ)
  • Λιμάνι Κατάκολου (102νμ)

Στην TimeToSail σας περιμένουμε να σας μυήσουμε στον κόσμο των διακοπών σε σκάφος. Εμπιστευτείτε τα έμπειρα στελέχη μας, την οργάνωση και το πάθος μας να προσφέρουμε άψογες και συμφέρουσες υπηρεσίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. 






Log in