Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών στο Ιόνιο.

Υπάρχουν πολλά σημεία – αφετηρίες για ενοικίαση σκαφών στο Ιόνιο. Άλλωστε το Ιόνιο πέλαγος διαθέτει κοσμοπολίτικη αίγλη, τεράστια ιστορία και φυσικό πλούτο για να επισκεφτεί κανείς. Ένα ταξίδι με σκάφος στα νησιά του Ιονίου και στην ακτογραμμή της ηπειρωτικής χώρας είναι όνειρο ζωής. Η περιοχή είναι από τις πλέον αξιοποιήσιμες τουριστικά στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και διαθέτει μεγάλη υποδομή για κάθε ταξιδιώτη.  

Υπάρχουν μεγάλες μαρίνες στα μεγαλύτερα νησιά αλλά και στην ηπειρωτική ακτογραμμή, σε πολύ μικρή απόσταση από αεροδρόμια και μεγάλα αστικά κέντρα. Η ενοικίαση σκάφους στο Ιόνιο είναι μια εύκολη διαδικασία. Στην TimeToSail προβάλουμε επιλεγμένα σκάφη που οι ιδιοκτήτες τους τα διατηρούν σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσα από το site μας για ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, με ή χωρίς πλήρωμα (εφόσον έχετε δίπλωμα). Η ενοικίαση σκαφών από ιδιώτες είναι πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα και αποτελεί έναν ανερχόμενο τύπο διακοπών. Η TimeToSail επιλέγει για εσάς τους ιδιοκτήτες σκαφών που είναι άριστοι επαγγελματίες, φιλόξενοι, φιλικοί και έμπειροι για να σας ξεναγήσουν στα μυστικά του Ιονίου. 

Γιατί να επιλέξουμε ενοικίαση σκαφών στο Ιόνιο.

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πως το σύμπλεγμα νησιών του Ιονίου αποτελείται από επτά μεγάλα νησιά και εκατοντάδες μικρότερα. Κάθε νησί έχει δεκάδες επισκέψιμες παραλίες με άμμο ή βότσαλα, γαλαζοπράσινα νερά και οι ακτές είναι συνήθως κατάφυτες με δέντρα που φτάνουν μέχρι το κύμα. Ένας Μεσογειακός παράδεισος με σπηλιές, γραφικά ψαράδικα χωριά, κάστρα και χιλιάδες μέρη για να απολαύσετε τον ήλιο της Ελλάδας. Η περιοχή ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα κάθε επισκέπτη και οι φιλόξενοι κάτοικοι θα γίνουν φίλοι σας για μια ζωή.

Ξεκινήστε την εξερεύνηση σας από την Κέρκυρα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα ή την Ζάκυνθο, μέρη που διαθέτουν μεγάλα αεροδρόμια με σύνδεση σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Κάθε μία από τις περιοχές αυτές διαθέτει μεγάλες μαρίνες με όλες τις απαραίτητες υποδομές. Πολλά σκάφη ιδιωτών σε αυτές είναι διαθέσιμα για ολιγοήμερες αποδράσεις και events. Εξειδικευμένο προσωπικό είναι επίσης διαθέσιμο μιας και η περιοχή είναι ένα από τα έξι μεγάλα τουριστικά κέντρα παραθαλάσσιου τουρισμού που ξεχωρίζουν στην χώρα (Ιόνιο, Κυκλάδες, Δωδεκάννησα, Κρήτη, Χαλκιδική, Σαρωνικός).

Γιατί συμφέρει η ενοικίαση σκάφους στο Ιόνιο.

Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την ενοικίαση σκάφους στο Ιόνιο. Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι οι τιμές για υπηρεσίες και προϊόντα είναι σημαντικά μικρότερες και συμφέρουσες σε σχέση με άλλους δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Η Ήπειρος που βρίσκεται ανατολικότερα και η Πελοπόννησος στον νότο τροφοδοτούν τα νησιά του Ιονίου με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής γης σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Η περιοχή διαχειρίζεται τεράστιο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να καταφέρνει να έχει πολύ ικανοποιητικές τιμές και για κάθε τύπο υπηρεσίας.

Ο δεύτερος λόγος για να επιλέξει κανείς την ενοικίαση σκάφους στο Ιόνιο είναι οι μικρές αποστάσεις ανάμεσα στα νησιά, τις μαρίνες και τα λιμάνια. Μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε με το σκάφος δύο ή τρεις προορισμούς καθημερινά, να απολαύσετε και να θαυμάσετε τις ιδιαίτερες ομορφιές και να γευτείτε την Μεσογειακή κουζίνα κάθε τόπου. Με την διαμονή στο σκάφος κερδίζετε πολύτιμο χρόνο.

Η ενοικίαση σκάφους για διακοπές στο Ιόνιο είναι μια πολύ καλή επιλογή διακοπών. Μπορείτε να δείτε περιοχές από μια άλλη οπτική γωνία ή ακόμα και να δέσετε σε απάτητες παραλίες που δεν έχουν πρόσβαση οδικώς ή σε μικρά ακατοίκητα νησάκια. Οι φίλοι της περιπέτειας μπορούν να εξερευνήσουν σπηλιές που κάποτε κρύβονταν πειρατές, ιστορικά μέρη και τοποθεσίες με απίστευτες φυσικές ομορφιές, να διασκεδάσουν σε δημοφιλής περιοχές ή να απολαύσουν την βόλτα τους σε κάποια γραφική πλατεία. Το Ιόνιο έχει τα πάντα!


2-Sailing-Ionian-Sea-800x500-shutterstock-32001007
4-sailing-paxos-island-shutterstock-800x500-551334427(1)
3-ionisches-Meer-Myrtos-DJI_0182(1)
Meganisi

Log in