Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών στην Κέρκυρα.

Αν αναζητάτε ενοικίαση σκαφών στην Κέρκυρα, αν θέλετε να εξερευνήσετε με σκάφος το Ιόνιο πέλαγος, θα βρείτε στο site μας επιλεγμένα ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη. Ζήστε αξέχαστες διακοπές νοικιάζοντας ένα σκάφος από επιλεγμένους ιδιώτες που γνωρίζουμε ότι φροντίζουν τα σκάφη τους και παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Ιονίου πελάγους και των νησιών του με ένα σκάφος που σας προτείνει η TimeToSail.

Γιατί να επιλέξετε την ενοικίαση σκάφους στην Κέρκυρα.

Το νησί της Κέρκυρας βρίσκεται στην κορυφή του νησιωτικού συμπλέγματος των νησιών του Ιονίου πελάγους. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα με απευθείας πτήσεις από πολλά Ευρωπαϊκά αεροδρόμια και όχι μόνο. Η Κέρκυρα διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την φιλοξενία, την φροντίδα και την διασκέδαση εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο, μεταξύ αυτών και χιλιάδων που επιλέγουν τον τουρισμό με σκάφος. Η εντυπωσιακή ακτογραμμή, η άγρια ομορφιά, οι προσβάσιμες παραλίες με άμμο ή βότσαλα είναι στις πρώτες θέσεις προτίμησης παγκόσμια.

Η ενοικίαση σκάφους στην Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις ομορφιές όχι μόνο της Κέρκυρας αλλά και των γύρω νησιών του Ιονίου πελάγους. Τα επτά κύρια νησιά και εκατοντάδες μικρότερα βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις ακόμα και για ημερήσιες αποδράσεις. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Κέρκυρα αποτελεί αγαπημένο προορισμό από Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με χιλιάδες σκάφη να κατακλύζουν τους Καλοκαιρινούς μήνες τις ανατολικές ακτές των νησιών μας που έχουν πιο ήπιο καιρό.

Η Κέρκυρα αποτέλεσε σταυροδρόμι των πολιτισμών. Αυτό έχει αποτυπωθεί στην αρχιτεκτονική και στην κουλτούρα των κατοίκων όπου θα βρει κανείς στοιχεία από την Βενετική, την Αγγλική, την Γαλλική και την Οθωμανική περίοδο. Τα ίδια στοιχεία μπορείτε να ανακαλύψετε και σε όλα τα άλλα νησιά του Ιονίου. Η Κέρκυρα κράτησε αυτό το κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της έως σήμερα.

Το νησί διαθέτει μικρά και μεγάλα λιμάνια για σκάφη κατά μήκος κυρίως των ανατολικών ακτών. Οι πιο γνωστές μαρίνες είναι αυτές της Γουβιάς, που είναι η πρώτη ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα με 1235 θέσεις ελλιμενισμού, η μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας έως το Μον Ρεπό, η μαρίνα Μπενιτσών και το Λιμάνι Λευκίμμης όπου μπορούν να δέσουν ακόμα και μεγαλύτερα ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη.

Ενοικίαση σκαφών από την Κέρκυρα και αξιοθέατα.

Σχεδιάζοντας κάποιος ένα πρόγραμμα διακοπών που συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση σκάφους σίγουρα αναζητά περισσότερη θεματολογία σε σχέση με την θάλασσα. Όταν μάλιστα στο αρχικό πλάνο υπάρχουν πολλοί προορισμοί τότε οι εξορμήσεις σε κάθε ακτή πρέπει να είναι σύντομες έως ολιγόωρες. Η Κέρκυρα έχει χιλιάδες τέτοια μέρη για να ανακαλύψετε. Έχοντας ως βάση το σκάφος μπορείτε να εξερευνήσετε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς αλλά κυρίως να ανακαλύψετε μια άλλη οπτική που δεν έχει κάποιος επισκέπτης από την στεριά. Η Κέρκυρα είναι ένα από αυτά τα μέρη που θα σας μαγέψει όλες τις ώρες. Μπορεί να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής, στιγμές που θα θαυμάσετε τις φυσικές ομορφιές και την αρχιτεκτονική του τοπίου αλλά μπορεί επίσης και να σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και διασκέδαση.

Θα μπορούσαμε να προτείνουμε κυριολεκτικά χιλιάδες τέτοια σημεία. Η λίστα είναι ανεξάντλητη και αλλάζει κάθε χρόνο. Αν επιλέξετε τοπικό πλήρωμα έχετε σίγουρα ένα πλεονέκτημα και θα ανακαλύψετε μυστικές γωνιές και λιγότερο υπερεκτιμημένα τουριστικά αξιοθέατα και σημεία που προτιμούν οι ντόπιοι κάτοικοι. Σε κάθε περίπτωση οι δυνατότητες νοικιάζοντας ένα σκάφος είναι απεριόριστες. Σκεφτείτε πως εκτός από τα επτά μεγάλα νησιά και τα εκατοντάδες μικρότερα έχετε επίσης την δυνατότητα να επισκεφτείτε τις ανατολικές ακτογραμμές του Ιονίου πελάγους και τις πόλεις της ηπειρωτικής χώρας. Μαγευτικά μέρη με απίθανες παραλίες, αξιοθέατα και νυχτερινή ζωή όπως όπως τα Σύβοτα, η Πάργα και η Πρέβεζα είναι μερικά μόλις μίλια από την Κέρκυρα, που έχουν επίσης άρτιες υποδομές για την φιλοξενία σκαφών.

Στην TimeToSail γνωρίζουμε την ενοικίαση σκαφών όσο λίγοι στην Ελλάδα. Εμπιστευτείτε τα έμπειρα στελέχη μας για το επόμενο ταξίδι σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.


2-Ionio
3-ionisches Meer-Meganisi
1-ionisches-Meer-Korfu
4-Alikes

Log in