Αναζητάτε ενοικίαση σκαφών στην Ελλάδα; 

 Εμείς στο TimeToSail διασφαλίζουμε την ομαλή μεσιτεία σκαφών αναψυχής και ιστιοπλοϊκών στην Ελλάδα. 

 Ζήστε την ομορφιά των ελληνικών νησιών σε ένα από τα πρώτης τάξεως σκάφη μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από γιοτ έως ιστιοπλοϊκά σκάφη που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Εύκολο στη χρήση, το Time to Sail προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό και μέγεθος ομάδας. 

 Είμαστε μια ελληνογερμανική οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή και εύκολη πλατφόρμα για κρατήσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών, γιοτ και καταμαράν. 

 Ένα από τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά είναι ότι γνωρίζουμε προσωπικά τους ιδιοκτήτες σκαφών πριν από τη μεσιτεία και ελέγχουμε την κατάσταση των σκαφών. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στην ιστιοπλοΐα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που συνεπάγεται η μεσιτεία ενός σκάφους. Βασιζόμαστε στη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και την εμπειρία απέναντι στους πελάτες μας.

Ακολουθειστε μας στο Facebook: Κανετε κλικ στην επιλογη ακολουθειστε, που παρουσιαζετε οταν κανετε κλικ στις 3 τελειες.

Η καλύτερη τιμή της αγοράς! Αν βρείτε καλύτερη προσφορά, καλέστε μας. Παίρνετε φθηνότερη τιμή!

 Πολυτελή γιοτ! 

 Ανακαλύψτε τη μαγευτική ομορφιά των Κυκλάδων, των Σποράδων, των Δωδεκανήσων ή των Ιονίων Νήσων με ένα από τα πολυτελή γιοτ μας.

Το power catamaran Altea προσφέρει χώρο για οκτώ άτομα και σας προσκαλεί σε ένα πολυήμερο ταξίδι σε κρυστάλλινα νερά. 

 Με χώρο για έως και 12 άτομα, η ιστιοπλοϊκή σκούνα Myra είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα αξέχαστο ταξίδι. Επιλέξτε έναν από τους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα και κάντε κράτηση για τις διακοπές σας στην Ελλάδα σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα …
Δημοφιλείς Προορισμοί

Ενοικίαση σκαφών στο Ιόνιο
Ενοικίαση σκαφών για να εξερευνήσετε το Ιόνιο. Επιλεγμένα ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη σας περιμένουν για τις διακοπές σας.
Ενοικίαση σκαφών στις Κυκλάδες
Η ενοικίαση σκαφών στις Κυκλάδες γίνεται περισσότερο δημοφιλής κάθε χρόνο. Ανακαλύψτε τις ομορφιές των Κυκλάδων με τα σκάφη που προτείνει η TimeToSail.
Ενοικίαση σκαφών στον Σαρωνικό
Ενοικίαση σκαφών για εξορμήσεις στον Σαρωνικό. Ανακαλύψτε τα νησιά και τις ακτές του Σαρωνικού κόλπου και απολαύστε τις διακοπές σας σε σύγχρονα και αξιόπιστα σκάφη.
Ενοικίαση σκαφών στις Σποράδες
Ενοικίαση σκαφών για να εξερευνήσετε τις Σποράδες. Επιλεγμένα ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη σας περιμένουν για τις διακοπές σας από Βόλο η Σκιάθο.
Ναυλώστε το ιστιοπλοϊκό σας στο Βόρειο Αιγαίο!
Η καταπράσινη Θάσος, η αυθεντική Σαμοθράκη, η Λήμνος (νησί του κρασιού), η Χαλκιδική με τις πιο όμορφες παραλίες είναι κάλλιστοι προορισμοί στο Βόρειο Αιγαίο.
Ναυλώστε το ιστιοπλοϊκό σας στα Δωδεκάνησα!
Κλείστε ένα καταπληκτικό ταξίδι ιστιοπλοΐας στα Δωδεκάνησα. Η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Κως, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος είναι πανέμορφοι προορισμοί για το ταξίδι.
Γιατι timetosail
Guarantee
Καινούργια και καλά συντηρημένα σκάφη
Ένα καλά συντηρημένο σκάφος αποτελεί μέρος ενός ευχάριστου και επιτυχημένου ιστιοπλοϊκού ταξιδιού. Περιλαμβάνουμε μόνο σκάφη στον ιστότοπό μας που είναι νέα ή αποδεδειγμένα καλά συντηρημένα
Guarantee
Εξυπηρετικοί ιδιοκτήτες σκαφών
Γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες σκαφών και βεβαιωνόμαστε ότι είναι φιλικοί προς τον πελάτη, εξυπηρετικοί και συμβιβαστικοί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Απολαμβάνεις τις διακοπές σου.
Guarantee
Ειδήμονες για την Ελλάδα και κάλλιστη Τιμή
Επικεντρωνόμαστε στην ελληνική αγορά και ως εκ τούτου είμαστε οι ειδήμονες για την ενοικίαση σκαφών στην Ελλάδα. Προσφέρουμε τη φθηνότερη τιμή της αγοράς για τα σκάφη στην ιστοσελίδα μας.
Guarantee
Προσωπικός βοηθός
Ακόμη και πριν την κράτηση, μπορείτε να έχετε έναν προσωπικό βοηθό για επαγγελματικές συμβουλές και υποστήριξη. Μετά την κράτηση, θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και για οποιαδήποτε απορία.


Log in