Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών στον Σαρωνικό.

Η ενοικίαση σκαφών για τον Σαρωνικό είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε στα νησιά και να εξερευνήσετε το νησιωτικό σύμπλεγμα που είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα. Η Αίγινα, η Σαλαμίνα, ο Πόρος και το Αγκίστρι είναι μια συστάδα νησιών με τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, γραφικά λιμανάκια και φιλόξενους κατοίκους. Λίγο πιο νότια βρίσκεται ο κόλπος της Ύδρας και τα νησιά του Αργολικού κόλπου που πάντα συνδυάζονται με αυτά του Σαρωνικού στις εξορμήσεις με σκάφη. Οι κοντινές αποστάσεις μεταξύ των νησιών και ο ήπιος καιρός που συνήθως επικρατεί τα κάνει ιδανικά ακόμα και για πιο άπειρους θαλασσοπόρους.

Στην TimeToSail παρέχουμε την δυνατότητα ενοικίασης σκάφους με ή χωρίς πλήρωμα, εφόσον υπάρχει σχετικό δίπλωμα. Επιλέξτε κάποιο από τα σκάφη των ιδιωτών που συνεργαζόμαστε και πραγματοποιήστε τις διακοπές σας σε σκάφος με τις καλύτερες προδιαγραφές. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα αφιερώνοντας κάποιες από τις ημέρες σας για να νοικιάσετε σκάφος από κάποια μαρίνα της Αθήνας με προορισμό τον Σαρωνικό. Θα αποζημιωθείτε από τις εικόνες, τα μοναδικά τοπία και την συνολική εμπειρία στο σκάφος. Κερδίστε χρόνο αφού θα μένετε μέσα στο σκάφος και δείτε δημοφιλείς προορισμούς από την θάλασσα με μια άλλη οπτική γωνία. Εξερευνήστε την θάλασσα κάθε νησιού και επισκεφτείτε μικρούς όρμους και παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος.

Ενοικίαση σκάφους στον Σαρωνικό, γιατί συμφέρει.

Ένα σκάφος διαθέτει καμπίνες για διαμονή ενώ είναι παράλληλα το μέσο που θα σας μεταφέρει με άνεση στους προορισμούς που έχετε σχεδιάσει. Το σκάφος σας δίνει επίσης την ελευθερία κινήσεων ακόμα κι αν δεν έχετε από πριν φτιάξει κάποιο πλάνο. Κερδίζετε χρόνο αφού δεν περιμένετε να επιβιβαστείτε σε πλοία της γραμμής και λειτουργείτε με πιο χαλαρό ωράριο στους ρυθμούς που εσείς θέλετε.  

Οι ανέσεις που παρέχουν τα σύγχρονα σκάφη που νοικιάζουμε είναι εφάμιλλες ξενοδοχείων, με σημαντικά μικρότερο κόστος, ανάλογα και με τον τύπο κάθε σκάφους. Ακόμα και μεγάλα σκάφη είναι δυνατόν να ενοικιαστούν από μεγάλα γκρουπ και έτσι το κόστος ανά άτομο να είναι τελικά μικρότερο από ένα αντίστοιχης πολυτέλειας ξενοδοχείο. Ταξιδέψτε με στυλ και άνεση στα νησιά του Αργοσαρωνικού (λέγεται έτσι ο συνδυασμός των δύο θαλάσσιων περιοχών) ή βάλετε ρότα για τις κοντινές Κυκλάδες και την Εύβοια. Με την ενοικίαση σκάφους στον Σαρωνικό είσαστε στο κέντρο απ' όπου μπορείτε να κατευθυνθείτε σε όλη την Ελληνική επικράτεια.  

Στην TimeToSail μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος και να το παραλάβετε σε κάποια από τις μαρίνες της Αθήνας, μερικά μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο ή το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Σύγχρονες υποδομές σε κάθε μαρίνα και γύρω από αυτές μπορούν να σας εφοδιάσουν με τα απαραίτητα σε κάθε ταξίδι. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των συνεργατών μας και ανακαλύψτε τον ιστιοπλοϊκό τουρισμό. Ο Σαρωνικός είναι μια καλή αρχή που θα σας εντυπωσιάσει.


Log in