Μήνας του μέλιτος σε ναυλωμένο γιοτ! 

Ένας μήνας του μέλιτος σε ένα ναυλωμένο γιοτ μπορεί να είναι μια όμορφη και αξέχαστη εμπειρία. Το τέλειο επιστέγασμα του ναι για τη ζωή! Μια κρουαζιέρα à la carte! Αν και υπάρχουν πολλοί προορισμοί που ενδείκνυνται για ένα τέτοιο ταξίδι, προσφέρουμε τον πιο όμορφο: το ναυλωμένο γιοτ στα όμορφα ελληνικά νησιά.   

Πριν αποφασίσετε για ναυλωμένο γιοτ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, ο εξοπλισμός, η άνεση και η τιμή. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε έναν έμπειρο κυβερνήτη εάν δεν έχετε οι ίδιοι επαρκείς δεξιότητες ιστιοπλοΐας. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση για ναύλωση με πλήρωμα εάν θέλετε απλώς να απολαύσετε το μήνα του μέλιτος με ηρεμία. Εσείς καθορίζετε τις αγκυροβολήσεις, την ώρα και το είδος του φαγητού, τη διαδρομή, τις παραλίες που θα επισκεφτείτε. Οι νεόνυμφοι είναι βασίλισσα και βασιλιάς στο γιοτ. Το πλήρωμα βοηθάει και είναι πάντα έτοιμο.  

Κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο τοπίο, να εξερευνήσετε απομονωμένους κόλπους και να περάσετε ρομαντικές βραδιές στο κατάστρωμα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μερικά από τα τοπικά αξιοθέατα και να γνωρίσετε τον πολιτισμό και το φαγητό της περιοχής. Μόλις ληφθεί η απόφαση για μήνα του μέλιτος σε ναυλωμένο γιοτ, κάντε κράτηση νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι θα αποκτήσετε το γιοτ που θέλετε και τις καλύτερες τιμές για τον προγραμματισμένο χρόνο σας. Είναι επίσης σημαντικό να αποκτήσετε τα απαραίτητα έγγραφα και άδειες για να πλέετε στην περιοχή. Ένας μήνας του μέλιτος σε ένα ναυλωμένο γιοτ μπορεί να είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάστε πάντα εσείς και ο/η σύντροφός σας. Οι επιλογέές είναι πολές: μικρά ή μεγάλα ιστιοπλοϊκά, καταμαράν και φυσικά τα πολυτελή μας γιοτ Myra και Alteya. Συνήθως τα γιοτ ενοικιάζονται σε εβδομαδιαία βάση. Μερικά παραδείγματα:


Log in