Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών από Λαύριο

Η ενοικίαση σκαφών από το Λαύριο είναι μια θαυμάσια επιλογή αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε πρωτίστως στα νησιά του Σαρωνικού ή των Κυκλάδων. Το Λαύριο βρίσκεται μόλις 65χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και 36χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (ATH). Φυσικά λόγω της θέσης του Λαυρίου οι αποστάσεις είναι ιδανικές για όλο το Αιγαίο. Στην μαρίνα Λαυρίου σας περιμένουν μηχανοκίνητα σκάφη και ιστιοπλοϊκά με ή χωρίς καπετάνιο και πλήρωμα. Επιλεγμένοι ιδιοκτήτες σκαφών που συνεργάζονται μαζί μας διαθέτουν τα σκάφη τους για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και να απολαύσετε τις Ελληνικές θάλασσες, τον ήλιο και την Ελληνική φιλοξενία.

Η ενοικίαση σκαφών στο Λαύριο προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε μια περιπέτεια ζωής και να αποκτήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Στην TimeToSail φροντίζουμε να παρέχουμε κάθε πληροφορία για ποικίλες επιλογές σκαφών, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ενοικίαση σκαφών από Λαύριο
Ενοικίαση σκαφών στο Λαύριο

Γιατί προτείνουμε ενοικίαση σκαφών από Λαύριο.

Το Λαύριο είναι η ιδανική αφετηρία για ολιγοήμερες διακοπές στην Εύβοια, στα νησιά του Σαρωνικού και στις Κυκλάδες. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τους γρήγορους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα θα βρείτε την δυνατότητα ενοικίασης σκάφους στο Λαύριο μια τέλεια προοπτική. Οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας συμπεριλαμβάνοντας μερικές ημέρες σε σκάφος και θα ερωτευτείτε αυτόν τον τρόπο διακοπών. Το Λαύριο θα γίνει η βάση σας για εξορμήσεις και θα γνωρίσετε απίθανους νέους φίλους που θα σας περιμένουν κάθε φορά να σας ξεναγήσουν στις ομορφιές της Ελλάδας.

Τι θα δείτε στο Λαύριο πέρα από την ενοικίαση σκάφους.

Στο Λαύριο υπάρχει το κεντρικό λιμάνι με την μαρίνα μικρότερων σκαφών στην βόρεια πλευρά του και στον νότο υπάρχει η μαρίνα Olympic. Το κεντρικό λιμάνι του Λαυρίου αποτελεί μαζί με τον Πειραιά τα λιμάνια που εξυπηρετούν την κίνηση προς τις Κυκλάδες. Στο Λαύριο θα βρείτε σύγχρονες ανακαινισμένες υποδομές, διάφορα cafe bistro, bar καθώς και supermarket για εφόδια και καταστήματα για ότι χρειάζεστε. Η εγγύτητα στην Αθήνα προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα. 

Συγκεκριμένα όμως στο Λαύριο και στην γύρω περιοχή (που ονομάζεται Λαυρεωτική) μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Το Λαύριο ήταν από την αρχαιότητα ένα σπουδαίο λιμάνι και πηγή πλούτου για την Αττική. Τα ορυχεία του που λειτουργούσαν από το 3000 πχ έφεραν στην επιφάνεια τον πλούτο της Ελληνικής γης. Το ασήμι του Λαυρίου ήταν αυτό που υπήρχε στα αρχαία νομίσματα της Αθήνας. Η βιομηχανική εκμετάλλευση του 19ου και 20ου αιώνα όμως έφερε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που ήταν τελικά αυτά που σταμάτησαν κάθε μεταλλευτική δραστηριότητα το 1992! Από τότε η περιοχή συνεχώς ανακάμπτει και σήμερα αποτελεί συνέχεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αττικής.

Στο Λαύριο πέρα από τα νεοκλασικά κτίρια που μαρτυρούν την αίγλη της τότε εποχής θα δείτε επίσης τα αναστηλωμένα ιστορικά βιομηχανικά κτήρια που στεγάζουν κυρίως πολιτιστικές δραστηριότητες. Μερικά από τα αξιοθέατα εκείνης της εποχής είναι το Μηχανουργείο και το Χυτήριο της Εταιρείας των Μεταλλουργείων Λαυρίου και φυσικά το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου (ΤΠΠΛ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της άλλοτε κραταιάς Γαλλικής Εταιρείας Μεταλλείων Λαυρίου (Compagnie Française des Mines du Laurium).

Σήμερα το Λαύριο έχει αποκτήσει έναν πιο τουριστικό χαρακτήρα διακινώντας εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο προς τα νησιά. Οι δύο μαρίνες του Λαυρίου φιλοξενούν ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη κάθε τύπου. Γύρω από αυτές υπάρχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις που παρέχουν υποδομές και υπηρεσίες σχετικές με την υποστήριξη του τουρισμού. Αυτό κάνει το Λαύριο ένα φιλόξενο και κατάλληλο λιμάνι αφετηρίας για σύντομες εξορμήσεις στο Αιγαίο. Στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ενοικίαση σκαφών από το Λαύριο.

Λαύριο
Προφήτης Ηλίας, Λαύριο
Λαύριο

Εξερευνήστε το Αιγαίο νοικιάζοντας ένα σκάφος από το Λαύριο.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας νοικιάζοντας ένα σκάφος από το Λαύριο βάζοντας ρότα για κάποιον από τους δημοφιλείς προορισμούς σε Σαρωνικό και Κυκλάδες. Ταξιδέψτε στην πορεία αρχαίων θαλασσοπόρων, νοιώστε την ενέργεια του τόπου καθώς περνάτε από το Σούνιο και ανακαλύψτε κάθε γωνιά των νησιών μας. Θαυμάστε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα πάνω σε ένα σκάφος ή ξαπλώστε στην πλώρη κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο που στην Ελλάδα έχει ένα ιδιαίτερο φως.

Εξερευνήστε με ένα ενοικιαζόμενο σκάφος τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου όπως η Αίγινα (30νμ) και ο Πόρος (32νμ), τα νησιά ανατολικά της Πελοποννήσου όπως η Ύδρα (36νμ) και οι Σπέτσες (51νμ) ή κατευθυνθείτε σε ένα από τα δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων όπως η Μύκονος (66νμ), η Πάρος (65νμ), η Τήνος (55νμ), η Ίος (86νμ), η Σαντορίνη (107νμ), ή λιγότερο πολυσύχναστα όπως η Άνδρος (54νμ), η Κύθνος (26νμ), η Σέριφος (45νμ), η Νάξος (75νμ), η Μήλος (66νμ) και τόσα άλλα. Οι Κυκλάδες είναι ένα νησιωτικό σύμπλεγμα που αποτελείται από 32 κύρια νησιά με μεγάλους οικισμούς, πόλεις και υποδομές αλλά και χιλιάδες άλλα μικρότερα νησιά και βραχονησίδες, ιδανικά για εξερεύνηση. Το πιο κοντινό βρίσκεται σε απόσταση 2,5νμ από το Λαύριο και το πιο απομακρυσμένο στα 118νμ. 

Ενοικίαση σκαφών από Λαύριο
Ενοικίαση σκαφών από Λαύριο
Ενοικίαση σκαφών από Λαύριο

Η ενοικίαση σκάφους από το Λαύριο θα σας αποζημιώσει με εικόνες και αναμνήσεις για μια ζωή. Δεν είναι τυχαίο το ότι πολλοί μετά από ένα τέτοιο ταξίδι έχουν κατατάξει την χώρα μας στις πρώτες θέσεις προτίμησης για διακοπές και κατόπιν για μόνιμη κατοικία.


Log in