Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές

Ενοικίαση σκαφών στην Λευκάδα

Η Λευκάδα, γνωστή και ως Λευκάς, είναι ένα ελληνικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ελλάδας. Η Λευκάδα συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια πλωτή γέφυρα. Όμορφες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και μαγευτικά τοπία χαρακτηρίζουν το νησί. Η Λευκάδα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, ειδικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ όπως οι ιστιοπλόοι, οι windsurfers και οι kitesurfers. 

Θα ανακαλύψετε μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό στη Λευκάδα, με πολλά παραδοσιακά χωριά και ιστορικά αξιοθέατα. Συνολικά, η Λευκάδα είναι ένας υπέροχος προορισμός για όσους θέλουν ξεκούραστες διακοπές σε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον. Η Λευκάδα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ναυτικών που θέλουν να εξερευνήσουν την εκπληκτική ακτογραμμή του νησιού και τα γειτονικά νησιά. 

Οι συμβουλές μας για ιστιοπλοΐα στη Λευκάδα:   

  1. Σεβαστείτε το περιβάλλον: όταν ταξιδεύετε στη Λευκάδα, φροντίστε να σέβεστε το περιβάλλον. Αποφύγετε την αγκυροβόληση σε προστατευμένες περιοχές και προσέξτε ιδιαίτερα να μην βλάψετε το οικοσύστημα του Ιονίου. 
  2. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας: Η Λευκάδα έχει πολλούς όμορφους όρμους και παραλίες που μπορείτε να φτάσετε μόνο με σκάφος. Πριν ξεκινήσετε, σχεδιάστε τη διαδρομή σας και αποφασίστε ποια μέρη θέλετε να επισκεφτείτε. 
  3. Ενοικίαση σκαφών : Αν δεν έχετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να νοικιάσετε ένα καλοδιατηρημένο ιστιοπλοϊκό ή ένα όμορφο γιοτ από την TimeToSail. Λάβετε καλές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα σκάφος που ταιριάζει στις ανάγκες και το επίπεδο εμπειρίας σας. 
  4. Ελέγξτε τον καιρό: ελέγχετε τακτικά την πρόγνωση του καιρού πριν ξεκινήσετε και βεβαιωθείτε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για ιστιοπλοΐα. Το Ιόνιο Πέλαγος είναι εξαιρετικό για ιστιοπλοΐα, αλλά μπορεί να είναι και απρόβλεπτο. Γι' αυτό είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος. 
  5. Επισκεφθείτε τα κοντινά νησιά του Ιονίου, την Κέρκυρα, τους Παξούς στα βόρεια ή το Μεγανήσι, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Ζάκυνθο στα νότια. Σταματήστε σε δημοφιλείς παραλίες για να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε: Η Λευκάδα φιλοξενεί μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας, όπως το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα. 
  6. Επισκεφθείτε παραθαλάσσια χωριά με γοητευτικά λιμάνια, παραδοσιακές ταβέρνες και όμορφη θέα: Αξίζει να επισκεφθείτε το Νυδρί, τα Σύβοτα ή τη Βασιλική. 

Η ιστιοπλοΐα από τη Λευκάδα στο Ιόνιο Πέλαγος είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εξερευνήσετε τις όμορφες ακτές των Ιονίων Νήσων.


2-Lefkas-Porto-Katsiki-1926845042
1-Lefkas-egremni-1280-800-303027623
4-Marina Lefkas
3-Lefkas-Sivota-shutterstock-800-500

Log in