Crewed Luxury Yacht
Crewed Luxury Yacht
Yacht Length
80 (ft)
24 (m)
Guests
8 Άτομα
Guests
4 Καμπίνες
Beds
4 Διπλά
0 Μονά
Toilets
4 Μπάνια

Πανέμορφο sailing catamaran! Απέραντη πολυτέλεια!

Το GRAYONE είναι ένα μοντέρνο σκούρο γκρι χρώμα σκάφος που αναδεικνύει τις υπέροχες εξωτερικές γραμμές του και την τεράστια επιφάνεια του καταστρώματος που καλύπτει τα τρία καταστρώματα από ξύλο τικ. Η τραπεζαρία βρίσκεται αριστερά, ενώ ένας πολυτελής καναπές και ασορτί πτυσσόμενο τραπέζι βρίσκονται στο κέντρο. Η απέναντι πλευρά διαθέτει έναν άνετο καναπέ σε σχήμα L που συνοδεύεται από τραπεζάκια, πολυθρόνες και υποπόδια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον χώροι συγκέντρωσης και ανάπαυσης. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ναυτική διακόσμηση που συναντάμε σε άλλα πολυτελή γιοτ συγκρίσιμου μεγέθους, το εσωτερικό αυτού του σκάφους διαθέτει ανοιχτόχρωμη οροφή και δάπεδα, σκούρες μπλε και λευκές αποχρώσεις και ένα ζεστό, απαλό πορτοκαλί που χρησιμοποιείται εν μέρει για τα υλικά.

Η έξυπνη εσωτερική διάταξη του πολυτελούς καταμαράν GRAYONE επιτρέπει ένα μπροστινό μπαρ με μια κάβα για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες τόσο μέσα στο σκάφος όσο και στο μπροστινό κατάστρωμα. Οι επισκέπτες θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν ανάμεσα στο πίσω πιλοτήριο, την ευρύχωρη flybridge και το πάνω κατάστρωμα, το οποίο διαθέτει δύο ξαπλώστρες και ενσωματωμένα καθίσματα με εκπληκτική θέα στο νερό και ένα τραπέζι κοκτέιλ.

Μια μεγάλη ηλεκτροϋδραυλική πλατφόρμα κολύμβησης είναι απαραίτητη για να αποθηκεύσει το ταχύπλοο, το οποίο έχει μηχανή με ισχύ 110 ίππων και μπορεί να φτάσει ταχύτητες άνω των 35 κόμβων. Μαζί με το πλωτό κατάστρωμα, τα παιχνίδια νερού, τα οποία περιλαμβάνουν ένα τζετ σκι SeaDoo, θαλάσσιο σκι και μια πλωτή πισίνα 16 τετραγωνικών μέτρων, μπορούν να πεταχτούν με ασφάλεια στο νερό.

Η επιβίβαση και η αποβίβαση είναι συνήθως στις 12:00. Εναλλακτικές ώρες μπορούν να κανονιστούν πριν και μετά τη ναύλωση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Ρωτήστε εάν έχετε κάποιο ειδικό αίτημα.

Στις τιμές ναύλωσης περιλαμβάνονται:

Το τέλος ναύλωσης περιλαμβάνει τη ναύλωση του πλοίου με όλο τον εξοπλισμό σε κατάσταση λειτουργίας. Εργαλεια προμήθειες, είδη καθαρισμού και βασικών αναγκών για μηχανοστάσιο, κατάστρωμα, μαγειρείο και καμπίνες,  τους μισθούς του πληρώματος, τις στολές και την τροφοδοσία του πληρώματος, ασφάλιση πλοίου και πληρώματος.

ΠΕΤ: προκαταβολικά έξοδα ταξιδιού

Το ΠΕΤ είναι μια προκαταβολή που απαιτείται για τη χρηματοδότηση των εκτιμώμενων δαπανών ταξιδιού (π.χ. κόστος προετοιμασίας γιοτ, απαιτούμενες προμήθειες, λιμάνι, ντίζελ και καύσιμα, επικοινωνίες, φιλοδωρήματα πληρώματος, πρόσθετα έξοδα). Αυτό το κόστος εξαρτάται από το ειδικό αίτημα του επισκέπτη για υπηρεσίες, δρομολόγιο, φαγητό, ποτά κ.λπ. Σε περίπτωση που το ΠΕΤ δεν χρησιμοποιηθεί πλήρως στο τέλος της κρουαζιέρας, το υπόλοιπο θα επιστραφεί στο άτομο που ναυλώνει το γιοτ. Σε περίπτωση που τα έξοδα υπερβαίνουν το ΠΕΤ, ενδέχεται να ζητηθεί από τους επισκέπτες να πληρώσουν το επιπλέον ποσό. Το ΠΕΤ μας είναι αναρτημένο διαδικτυακά για κάθε ναυλωτή και μπορεί να το δει κανείς ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του. Ο σύνδεσμος για το ΠΕΤ θα σταλεί μαζί με τις οδηγίες επιβίβασης.

Τυχόν οφειλόμενα υπόλοιπα θα διευθετηθούν με τον καπετάνιο επί του σκάφους και σε μετρητά/πιστωτική κάρτα πριν από την αποβίβαση. Εάν οι πελάτες πρόκειται να λάβουν επιστροφή χρημάτων ΠΕΤ, αυτό θα καταβληθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αποβίβαση του ναυλωτή.

 • Τύπος σκάφους: Crewed Luxury Yacht
 • Άτομα σε καμπίνα: 8
 • Άτομα στο σαλόνι: 0
 • Μήκος: 80,00 (ft) 24,00 (m)
 • Μηχανή: 560 bhp
 • Καμπίνες: 4
 • Μπάνια: 4
 • Κατασκευαστής: Sunreef
 • Μοντέλο: 80
 • Όνομα: GRAYONE
 • Έτος κατασκευής: 2020
 • Έτος ανακαίνισης: -
 • Δεξ. καυσίμων: 0 L
 • Δεξ. νερού: 0 L
 • Κρεβάτια: (4)
 • Double Beds4 x   Διπλά
 • Single Beds0 x   Μονά

Ανεσεις

Κλιματισμος
Τοπ μπιμίνι
Πλατφόρμα μπάνιου
Φορτιστής μπαταρίας
Μαξιλάρια πιλοτηρίου
Τραπέζι πιλοτηρίου
Ντους καταστρώματος
Ηλεκτρικές τουαλέτες
Ηλεκτρικό βαρούλκο άγκυρας
Πασαρελα
Γεννήτρια
Ζεστό νερό
Αντιστροφέας (AC - DC)
Mαγειρικά σκεύη
Κλινοσκεπάσματα
Ψυγείο
Καλώδιο τροφοδοσίας ακτής
Σκάλα κολύμβησης
Τηλεόραση
Υδατοποιός (επεξεργασία νερού)
Πρίζα 220 volt

Πλοηγηση

Αυτόματος πιλότος
Βαρόμετρο
Ανακλαστήρας ραντάρ
Βυθόμετρο
Κιαλια
Χάρτες πλοήγησης
Ενσωματωμένη πυξίδα
Πυξίδα χεριου
Χαρτογράφος GPS - Πιλοτήριο
Εργαλεία πλοήγησης
Ανεμόμετρο
Προωθητήρας πλώρης

Ασφαλεια

Ραδιόφωνο VHF
Δοχείο για καύσιμα
Πυροσβεστήρας
Λέμβος (Ντινγκι)
Ανταλλακτική άγκυρα
Μαύρη μπάλα
Αντλία υδροσυλλεκτών
Κουτί πρώτων βοηθειών
Ζώνες ασφαλείας
Φτερά ιστιοπλοΐας

Ψυχαγωγια

TV
Ραδιόφωνο/CD/MP3-player
Ηχεία εσωτερικού χώρου
Εξωτερικά ηχεία
Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε με τα cookies για να δείτε αυτό το περιεχόμενο


Log in