Καμπίνες / Άτομα
Καμπίνες
Decrease Number of Cabins
Increase Number of Cabins
Άτομα
Decrease Number of Guests
Increase Number of Guests
Εφαρμογή
Τύπος σκάφους
Κρεβάτια
Μπάνια
Μήκος
Έτος κατασκευής
Παροχές
Εξτρά παροχές


 
 
 
Gulet
Gulet
Yacht Length
78 (ft)
24 (m)
Guests
13 Άτομα
Guests
6 Καμπίνες
Beds
6 Διπλά
0 Μονά
Toilets
6 Μπάνια

Μια υπέροχη ιστιοπλοϊκή σκούνα!

Η ιστιοπλοϊκή σκούνα Myra σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τους Τούρκους κατασκευαστές σκαφών Ege Yat το 2003 και επισκευάστηκε το 2021/22.

Η Myra είναι μια εξαιρετικά κομψή, κλασική και εκλεπτυσμένη Σκούνα με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Η εξωτερική της ατσάλινη γάστρα είναι μια προστιθέμενη αξία και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για μια σκούνα. Το όμορφο εξωτερικό της είναι με γυαλιστερό βερνίκι και το κατάστρωμα από ξύλο τικ. Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και ζεστό με ξύλινα πάνελ και δάπεδα από ένθετο πουρνάρι. Το σαλόνι βρίσκεται στο υπερυψωμένο κατάστρωμα, τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν άπλετο φυσικό φως και υπέροχη θέα. Στην αριστερή πλευρά, 2 επίσημα τραπέζια φαγητού φιλοξενούν και τα 12 άτομα με ελεύθερο χώρο, στη δεξιά πλευρά ένα ενσωματωμένο σαλόνι και τραπεζάκι του καφέ προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν με άνεση. Διατίθεται τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ηχοσύστημα για ψυχαγωγία σε εσωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν τέσσερις διπλές καμπίνες επισκεπτών με διπλα κρεβάτια μπροστά από το σαλόνι, ενώ 2 διπλές καμπίνες επισκεπτών με μονα κρεβάτια βρίσκονται πίσω από το σαλόνι. Το πίσω κατάστρωμα προσφέρει επιλογή φαγητού στο ύπαιθρο, καθίσματα και ξαπλώστρες με προσανατολισμό στο πίσω μέρος, καθώς και σκιά από κάλυμμα Bimini. Οι πρόσθετες ξαπλώστρες στο μπροστινό κατάστρωμα επιτρέπουν σε όλους να βρουν ένα μέρος για να χαλαρώσουν. Το ιστιοπλοϊκό Myra μπορεί να υπερηφανεύεται για την γενναιόδωρη περιτύλιξη στα καταστρώματα από ξύλο τικ. Το γιοτ είναι εύκολο να το περπατήσετε τόσο αγκυροβολημένο όσο και εν πλω.

Χρόνοι επιβίβασης / αποβίβασης:

Η επιβίβαση και η αποβίβαση είναι συνήθως στις 12:00. Εναλλακτικές ώρες μπορούν να κανονιστούν πριν και μετά τη ναύλωση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Ρωτήστε εάν έχετε κάποιο ειδικό αίτημα.

Στις τιμές ναύλωσης περιλαμβάνονται:

Το τέλος ναύλωσης περιλαμβάνει τη ναύλωση του πλοίου με όλο τον εξοπλισμό σε κατάσταση λειτουργίας. Εργαλεια προμήθειες, είδη καθαρισμού και βασικών αναγκών για μηχανοστάσιο, κατάστρωμα, μαγειρείο και καμπίνες,  τους μισθούς του πληρώματος, τις στολές και την τροφοδοσία του πληρώματος, ασφάλιση πλοίου και πληρώματος.

ΠΕΤ: προκαταβολικά έξοδα ταξιδιού

Το ΠΕΤ είναι μια προκαταβολή που απαιτείται για τη χρηματοδότηση των εκτιμώμενων δαπανών ταξιδιού (π.χ. κόστος προετοιμασίας γιοτ, απαιτούμενες προμήθειες, λιμάνι, ντίζελ και καύσιμα, επικοινωνίες, φιλοδωρήματα πληρώματος, πρόσθετα έξοδα). Αυτό το κόστος εξαρτάται από το ειδικό αίτημα του επισκέπτη για υπηρεσίες, δρομολόγιο, φαγητό, ποτά κ.λπ. Σε περίπτωση που το ΠΕΤ δεν χρησιμοποιηθεί πλήρως στο τέλος της κρουαζιέρας, το υπόλοιπο θα επιστραφεί στο άτομο που ναυλώνει το γιοτ. Σε περίπτωση που τα έξοδα υπερβαίνουν το ΠΕΤ, ενδέχεται να ζητηθεί από τους επισκέπτες να πληρώσουν το επιπλέον ποσό. Το ΠΕΤ μας είναι αναρτημένο διαδικτυακά για κάθε ναυλωτή και μπορεί να το δει κανείς ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του. Ο σύνδεσμος για το ΠΕΤ θα σταλεί μαζί με τις οδηγίες επιβίβασης.

Τυχόν οφειλόμενα υπόλοιπα θα διευθετηθούν με τον καπετάνιο επί του σκάφους και σε μετρητά/πιστωτική κάρτα πριν από την αποβίβαση. Εάν οι πελάτες πρόκειται να λάβουν επιστροφή χρημάτων ΠΕΤ, αυτό θα καταβληθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αποβίβαση του ναυλωτή.

 • Τύπος σκάφους: Gulet
 • Άτομα σε καμπίνα: 12
 • Άτομα στο σαλόνι: 1
 • Μήκος: 78,00 (ft) 23,90 (m)
 • Μηχανή: 360 bhp
 • Καμπίνες: 6
 • Μπάνια: 6
 • Κατασκευαστής: Ege Yat
 • Μοντέλο: sailing schooner
 • Όνομα: Myra
 • Έτος κατασκευής: 2003
 • Έτος ανακαίνισης: 2021
 • Δεξ. καυσίμων: 0 L
 • Δεξ. νερού: 0 L
 • Κρεβάτια: (6)
 • Double Beds6 x   Διπλά
 • Single Beds0 x   Μονά

Ανεσεις

Κλιματισμος
Τοπ μπιμίνι
Ντους καταστρώματος
Ηλεκτρικό βαρούλκο άγκυρας
Πασαρελα
Γεννήτρια
Ζεστό νερό
Αντιστροφέας (AC - DC)
Mαγειρικά σκεύη
Καλώδιο τροφοδοσίας ακτής
Ηλιακοι συλλέκτες

Πλοηγηση

Βυθόμετρο
Χαρτογράφος GPS - Πιλοτήριο
Ανεμόμετρο
Προωθητήρας πλώρης

Ασφαλεια

Ραδιόφωνο VHF
Σημαδούρα διάσωσης
Λέμβος (Ντινγκι)

Ψυχαγωγια

Wi Fi (ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)
Ραδιόφωνο/CD/MP3-player
Ηχεία εσωτερικού χώρου
Εξωτερικά ηχεία
Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε με τα cookies για να δείτε αυτό το περιεχόμενο


Log in